A Qui Aposten Les Cases D'apostes De Futbol A L'Eurocopa 2012?

Vídeo: A Qui Aposten Les Cases D'apostes De Futbol A L'Eurocopa 2012?

Vídeo: Celebración de la Eurocopa 2012 2024, Maig
Anonim

16 equips es van dirigir a la final del Campionat d’Europa de futbol de la UEFA 2012, la força de la qual és avaluada de manera diferent pels experts en futbol. En termes numèrics, aquesta estimació es pot trobar a partir de les apostes per la victòria d'un equip concret, que les cases d'apostes accepten amb un cert coeficient. Les cases d'apostes el calculen en funció de la massa del futbol i dels factors de futbol proper, la principal de les quals són les expectatives dels aficionats, recolzades en les seves contribucions monetàries als resultats de l'Eurocopa 2012.

A qui aposten les cases d'apostes de futbol a l'Eurocopa 2012?

Segons les cases d'apostes, el guanyador més probable del catorzè Campionat d'Europa és la selecció espanyola. Aquest equip va guanyar l'anterior torneig europeu fa quatre anys, l'any següent: la Copa Confederació i després el Campionat del Món. En els darrers anys, l'equip d'aquest país ha mostrat el millor joc de la seva història, com ho demostren les xifres. Espanya ocupa la primera línia del rànquing actual de la FIFA, el seu capità Iker Casillas és el rècord del país en jocs a la selecció nacional, el davanter David Villa ha marcat el major nombre de gols de la història de la selecció nacional i la força del el campionat nacional només es pot comparar amb el de la Gran Bretanya. Tot això es reflecteix en els índexs més baixos per la victòria de la "furia vermella"; per exemple, la casa d'apostes anglesa William Hill accepta apostes pel campionat espanyol amb una proporció de 3, 5: 1.

Les possibilitats de guanyar el torneig per a la selecció alemanya són una mica menys apreciades: William Hill va establir les probabilitats d’aquest resultat 4, 33: 1. Ara el "cotxe alemany" ocupa la tercera línia del rànquing FIFA, i els seus actius de la postguerra són tres títols de campions del món i dues medalles d'or dels campionats europeus. Tot i que tot això va ser al segle passat, experts i aficionats al futbol aprecien molt la força actual de la selecció nacional.

El tercer candidat al campionat europeu, segons les previsions de les cases d'apostes, començarà la part final de l'Eurocopa 2012 en el mateix grup que la selecció alemanya, la selecció holandesa. Les seves possibilitats s’estimen en 7: 1. El grup B es pot considerar generalment un "grup mortal", ja que a més d'aquests dos equips, també hi va entrar la selecció nacional portuguesa, que les cases d'apostes van situar a la setena línia de la llista de candidats a la victòria al campionat (17: 1).

Les seleccions nacionals de Rússia i Ucraïna, cases d'apostes situades després de Portugal, el vuitè i el novè lloc, entre els probables guanyadors de l'Eurocopa 2012. La proporció de Rússia és de 21: 1, Ucraïna és de 34: 1.

Teòricament, el màxim benefici es pot obtenir apostant per la victòria de les seleccions nacionals d’Irlanda o de la República Txeca: la victòria serà 67 vegades més gran.